Η ΒΑΝΙΛΙΑ – ΖΑΧΑΡΟΖΥΜΑΡΟ παράγεται από 100% λευκή κρυσταλλική ζάχαρη από ζαχαρότευτλα, και υδρολύεται στους 117-120βαθμούς Κελσίου, με την χρήση κιτρικού οξέως, (ξινό).
Προσθέτως η μέθοδος της διπλής ομογενοποίησης βοηθάει ώστε η μελισσοτροφή αυτή να είναι κρεμώδης, μαλακή και χωρίς τάση για κρυσταλλοποίηση ή ρευστοποίηση.
Η σωστή ομογενοποίησή της συμβάλλει στην εύκολη κατανάλωση από το μελίσσι. Η ΒΑΝΙΛΙΑ αυτή δεν επηρεάζεται από τις υψηλές ή τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Συστατικά
Ζάχαρη από τεύτλα, Νερό.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Χρήση πιστοποιημένης ζάχαρης από ζαχαρότευτλα υψηλής ποιότητας απαλλαγμένη από ξένες προσμίξεις.
Χαμηλή ΗΜF (υδροξυμεθυλοφουρφουράλη) < 5%.
Υγρασία μόνο 5 – 8%.
Χρήση
Η ΒΑΝΙΛΙΑ χρησιμοποιείται με άριστα αποτελέσματα
ΞΕΧΕΙΜΩΝΙΑΣΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ
ΣΤΙΣ ΞΗΡΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ
Η ΒΑΝΙΛΙΑ διαθέτει κωδικό εγγραφής από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και παράγεται σύμφωνα με το πρότυπο HACCP.
Συσκευασία: Σακούλα 1kg και 2kg σε κιβώτιο 20kg.